WORKSHOP

Cum să faci față anxietății generalizate

Data: 10 IUNIE 2022 ONLINE PE ZOOM

Ora: 19.00

PREȚ: 97 RON


.Unul din patru români suferă de anxietate

Te simți obosită, nu îți poți controla îngrijorarea, somnul îți este perturbat și te concentrezi cu dificultate?

Grijiile, tensiunea, stresul, panica, jena, frica, angoasa, teama reprezintă simptome ale anxietății care ne afectează fizic prin simptome gastrice, cardiace, neurologice, respiratorii, musculare, cutanate,  dar și în mod psihic prin gândurile și sentimentele pe care le percepem.

Anxietatea provoacă dificultăți majore în toate segmentele vieții zilnice, în îndeplinirea sarcinilor de acasă sau la locul de muncă.

Multe persoane se plâng că se îngrijorează cu privire la toate aspectele și găsesc grijiile ca fiind de necontrolat, dificil de făcut față și greu să se relaxeze.

Din fericire, anxietatea este tratabilă și multe persoane care caută ajutor reușesc să-i facă față, să trateze îngrijorările cronice și să-ți îmbunătățească modul în care se simt.

Fă primul pas și înscrie-te la acest workshop care va avea loc online pe platforma ZOOM.

Ce primești dacă te înscrii?

Despre Andreea Sârbu

Sunt trainer și consilier de dezvoltare personală acreditată, absolventă a Facultății de Psihologie și am participat la cursuri de NLP și diverse workshopuri de dezvoltare personală.

Pasiunea mea pentru psihologie a început din clasa a zecea când am studiat această disciplină și am putut simți cât de multe lucruri poți cunoaște despre personalitatea unei persoane.

Ceea ce m-a propulsat cel mai mult în direcția psihologiei a fost dorința de a-i putea ajuta pe alții să treacă mai ușor prin diversele provocări pe care viața ni le oferă.

În ultimul an am livrat materiale gratuite, cât și plătite cu privire la anxietate care au ajuns la peste 1600 de persoane și care au avut rezultate remarcabile.

Testimoniale

WORKSHOP

Cum să faci față anxietății generalizate

Data: 10 IUNIE 2022 

Ora: 19:00

PREȚ: 97 RON 


.

Spune-le și prietenilor tăi despre acest eveniment.