Felicit─âri! ­čśŹ

╚Üi-am trimis un e-mail pe adresa introdus─â la pasul anterior, care con╚Ťine linkul de desc─ârcare.

├Äl po╚Ťi desc─ârca ╚Öi┬áAICI.

Cite╚Öte-l, aplic─â tehnicile ╚Öi spune-mi cum a func╚Ťionat pentru tine.

Verifică, te rog, și în folderul Spam sau Promotions (Oferte), dacă folosești Gmail.

Asigur─â-te┬ác─â mu╚Ťi e-mailul de la mine ├«n Inbox, ca s─â fii mereu la curent cu ce am important ╚Öi valoros pentru tine.

Dar înainte să pleci, ai șansa de a beneficia de o super ofertă!

╚śtiai c─â e╚Öti special─â? Nu este alt─â persoan─â ca tine pe lume. Meri╚Ťi s─â fii iubit─â nu doar de c─âtre cei din jur, ci ╚Öi de c─âtre cea mai important─â persoan─â – TU. Iubirea este considerat─â ca fiind un remediu miraculos. Cu adev─ârat, iubirea de sine ├«n via╚Ťa noastr─â face miracole adev─ârate.

Practicarea iubirii de sine poate fi o provocare pentru mul╚Ťi dintre noi, mai ales atunci c├ónd ne confrunt─âm cu provoc─âri importante. Iubirea de sine nu se refer─â la faptul de a fi narcisist, este despre faptul de a fi conecta╚Ťi cu noi ├«n╚Öine, cu starea de bine ╚Öi fericirea noastr─â. Se refer─â la respectul fa╚Ť─â de sine ╚Öi recuno╚Ötin╚Ťa fa╚Ť─â de miracolul┬á min╚Ťii ╚Öi trupului nostru. Practic─âm iubirea de sine deoarece ne ajut─â s─â trecem peste credin╚Ťele limitative ╚Öi astfel putem tr─âi o via╚Ť─â care merit─â. Iubirea reprezint─â acea apreciere care ├«╚Ťi umple inima p├ón─â explodeaz─â sau revars─â afar─â metaforic vorbind.

Fiindcă este luna iubirii, primești o ofertă specială. 

Prime╚Öti o reducere fain─â la ebook-ul digital ÔÇŁReg─âse╚Öte-╚Ťi Iubirea de SineÔÇŁ ├«mpreun─â cu medita╚Ťia Bun─ât─â╚Ťii Iubitoare ├«n care prime╚Öti 25 de moduri ├«n care po╚Ťi practica iubirea de sine in via╚Ťa ta.

Comandă e-bookul în format pdf cu doar 49 RON 19 RON.

GDPR