E-book - Regăsește-ți Iubirea de Sine

Ghid Practic pentru a conștientiza cum poți să-ți oferi Iubire de Sine

Știi cum te afectează lipsa Iubirii de Sine?

Scăderea încrederii în sine: Lipsa iubirii de sine poate duce la o scădere semnificativă a încrederii și stimei de sine. Persoana se poate percepe ca fiind lipsită de valoare și demnitate, având un impact negativ asupra înțelegerii propriilor abilități și potențial.

Relații toxice sau dependente: Atunci când nu se simte iubire de sine, o persoană poate căuta aprobarea și validarea în relațiile cu ceilalți. Aceasta poate conduce la relații toxice sau dependente, în care persoana se sacrifică sau acceptă comportamente abuzive din dorința de a fi iubită.

Stres și anxietate: Lipsa iubirii de sine poate contribui la stres și anxietate cronică. Persoana se poate critica și judeca constant, simțind presiunea de a fi perfectă sau de a satisface așteptările altora, ceea ce duce la un nivel ridicat de stres și neliniște.

Și acestea nu sunt toate efectele negative ale lipsei Iubirii de Sine

Neglijarea nevoilor personale: Când nu se simte iubire de sine, este posibil ca o persoană să neglijeze nevoile și dorințele personale. Aceasta poate duce la o stare de epuizare fizică și emoțională, deoarece se acordă prioritate altora în detrimentul propriei bunăstări.

Autocritică excesivă și auto-sabotaj: Lipsa iubirii de sine poate alimenta un dialog intern negativ, caracterizat prin autocritică excesivă și auto-sabotaj. Persoana se poate auto-limita și nu își permite să își exploreze potențialul, fricționându-se într-un ciclu de auto-sabotaj și auto-distrugere.

Slăbirea sănătății mentale și fizice: Lipsa iubirii de sine poate afecta sănătatea mentală și fizică. Stima de sine scăzută poate contribui la depresie, anxietate și alte tulburări psihologice. De asemenea, poate exista o neglijare a îngrijirii personale, alimentație necorespunzătoare, lipsă de exerciții fizice și somn insuficient, având un impact negativ asupra stării de sănătate în general.

Descoperă-ți adevărata putere interioară

Regăsește-ți Iubirea de Sine

Te-ai întrebat vreodată cum ar fi să te trezești în fiecare dimineață plin de încredere și iubire față de tine însuți? Cum ar fi să-ți găsești adevărata valoare și să te bucuri de o viață împlinită și fericită?

Aș vrea să te conduc într-o călătorie extraordinară de autodescoperire și autocompasiune, printr-un ebook special creat pentru tine – “Regăsește-ți Iubirea de Sine”. Această carte este un ghid complet și captivant, care te va învăța cum să te redescoperi pe tine însuți și să îți reconstruiești încrederea în propriile tale calități.

Ce vei descoperi în această carte? Vei învăța tehnici puternice de dezvoltare personală și exerciții practice pentru a-ți elibera mintea și a te conecta la esența ta autentică. Vei înțelege că iubirea de sine nu este egoism, ci cheia către o relație sănătoasă cu tine însuți și cu ceilalți din jurul tău.

Prin intermediul capitolelor pline de inspirație și ghidului pas cu pas, vei afla cum să-ți dezvolți încrederea în propria persoană, cum să te eliberezi de trecut și cum să te acceptezi așa cum ești cu adevărat. Vei descoperi modalități practice de a-ți exprima recunoștința și de a-ți înmulți fericirea în viața de zi cu zi.

Dar aceasta nu este doar o carte. Este o călătorie personală care îți va transforma viața. Vei fi însoțit pas cu pas de un autor cu experiență în dezvoltarea personală, care a ajutat deja mii de oameni să-și regăsească iubirea de sine și să-și construiască viața visată.

Indiferent dacă te confrunți cu stres, anxietate sau îndoială de sine, sau pur și simplu dorești să îți îmbunătățești relația cu tine însuți, acest ebook îți va oferi instrumentele necesare pentru a te vindeca și a te transforma într-o versiune mai puternică, mai fericită și mai iubitoare de sine.

Îți ofer această oportunitate unică de a investi în propria ta creștere personală și în călătoria ta spre autodescoperire. Nu mai amâna! Începe această călătorie acum și descoperă puterea interioară care te va ghida spre iubirea de sine și fericirea autentică.

[Ce este cursul și cum se va desfășura]

Ce îți propunem noi, care este soluția noastră concretă?

Află Metoda prin care lucrezi doar ceea ce îți place și câștigi de 2-3 ori mai mult decât o faci acum

Te invităm într-o călătorie de 4 luni de zilealături de noi în care să dăm 100% lucrândîmpreună și să lansăm primul tău curs online!

Te invităm să muncim pe o structură clară și testată!

Asta înseamnă să fii dispus să muncești 1-2 h (în medie) / zi.Te invităm la 16 cursuri online, de aproximativ 2 ore fiecare.În fiecare joi de la ora 19:00 ne vom da întâlnire online, într-un webinar.

La fiecare curs live vei primi misiuni concrete pe care tu va fi nevoie săle execuți.

Toată această experiență o vom face sub forma de joc.Avem puncte, avem premii pentru tine. Am conceput ocălătorie care te va ține captivat 4 luni.

Totul ca să reușești să ajungi la final cu un curs lansat și cu vânzări de minim 4500 de RON la lansarea acestuia.

Sunt 23 de misiuni concrete de executat. Le vom explica pe toate, pe rând,în detaliu, până în măduva oaselor. Le execuți pe toate, ți-ai lansat primul curs online!

Înscrierile sunt posibile doar până la expirarea cronometrului.

Înscriere integrală – 697​ RON doar 497 RON

Înscriere în rate – 2 x 297 RON (a doua rată se achită peste o lună) 

Această ofertă este disponibilă doar la lansarea acestui curs. Ulterior prețul acestuia va crește. 

Andreea Sârbu

În primul rând, sunt persoana care își dorește să te iubești mai mult pe tine însăți
DESPRE ANDREEA SÂRBU

Am  fost mult timp pierdută ca într-un ocean imens fără busolă. Dar astăzi mă bucur că am regăsit drumul către Sine, către propria mea misiune ăn viață.

Momentul de ”aha”, a fost când am descoperit că pasiunea mea adevărată este psihologia și că vreau să îi ajut și pe alții. 

Am urmat cursurile Facultății de Psihologie, sunt consilier și coach de dezvoltare personală, trainer acreditat ANC și am participat la numeroase cursuri de dezvoltare personală.

[Beneficii]

Ce BENEFICII obtii de pe urmat programului

Iata cele mai importante beneficii pe care le ai daca decizi sa intri in program

Sunt rezultate concrete pe care poti sa le atingi cu ajutorul programului

Înscrierile sunt posibile doar până la expirarea cronometrului

[Cuprins]

Ce vei învăța la fiecare etapă pentru a ajunge la misiunea dorită

Pentru vânzări de minim 4500 RON la prima ta lansare:

Este esențială ca să înțelegi cum funcționează totul. Vei afla imaginea de ansamblu și strategia acestui business, precum și tot ce ai nevoie ca să poți lansa primul tău curs online și să-l vinzi cu succes.

Tu știi care este este motorul businessului tău online și cum îl poți face să toarcă la fel ca un Porsche Cayenne? Ghici, ciupercă, ce-i? Audiența! În etapa asta te învățăm

Odată ce ai ajuns la audiența ta, trebuie s-o menții interesată, adică încălzită. Te ajutăm să ajungi să o cunoști și să-i dai constant ce așteaptă de la tine:

Oamenii nu cumpără produse, ci Soluții. Noi o să te învățăm cum să oferi soluțiile tale oamenilor care au nevoie de ele.

O să înveți elementele-cheie ale unei lansări de succes, pornind de la zero până la lansarea cursului tău online, dar și multe altele

Știm că vei avea succes cu lansarea acestui curs și că vei dori să continui, de aceea te învățăm tot ce trebuie să mai știi când vine timpul să îți faci următoarea lansare.

BONUS

Pe lângă tot ce ți-am prezentat mai sus, îți vom mai oferi și o serie de bonusuri valoroase pentru acest proiect
300x250-1.png
5 webinarii cu 5 autori care au reușit în acest model de afacere

Am pregătit pentru tine unul dintre cele mai tari bonusuri pe care le puteam oferi. Pe parcursul celor 4 luni îți vom aduce 5 invitați, 5 autori online care respectă acest model de afacere de multă vreme. Îi vom invita în diverse etape ale parcursului nostru pentru a-ți împărtăși din experiența lor. Vor fi webinarii live de 1-2 ore.

300x250-1.png
Suită de cursuri profesionale de Marketing Online

Îți vom oferi o suită de cursuri pe care colegii din Kiwi Agency le-au realizat pentru Școala de Marketing Kiwi PRO. Accesul în această școală este de 99 euro / lună. Am ales cele mai relevante cursuri pentru ce vei face tu și îți vom oferi acces la ele. Nu va fi nevoie să le parcurgi pe toate, însă deseori le vom oferi ca material de suport pentru obiectivul nostru în Hobby 2 Profit.

Înscrierile sunt posibile doar până la expirarea cronometrului

Înscriere integrală – 697​ RON doar 497 RON

Înscriere în rate – 2 x 297 RON (a doua rată se achită peste o lună) 

Această ofertă este disponibilă doar la lansarea acestui curs. Ulterior prețul acestuia va crește. 

GARANȚIE

Primește banii înapoi dacă nu ești mulțumită

Credem cu toată inima în acest e-book. Ideile pe care le vei regăsi sunt practice și te vor ajuta 100% să te iubești mai mult.

Dacă nu ești mulțumită de ideile regăsite în această carte în 30 de zile, îți dau banii înapoi și rămâi și cu e-bookul.

Ce pierzi daca nu te inscrii la curs

Dă clic pe butonul de editare pentru a modifica acest text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Dă clic pe butonul de editare pentru a modifica acest text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. 

Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Dă clic pe butonul de editare pentru a modifica acest text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. 

Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Dă clic pe butonul de editare pentru a modifica acest text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. 

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Dă clic pe butonul de editare pentru a modifica acest text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Testimoniale

Hai sa recapitulam ce anume primesti

Înscrierile sunt posibile doar până la expirarea cronometrului

Înscriere integrală – 697​ RON doar 497 RON

Înscriere în rate – 2 x 297 RON (a doua rată se achită peste o lună) 

Această ofertă este disponibilă doar la lansarea acestui curs. Ulterior prețul acestuia va crește. 

Contact

Daca ai intrebari sau ai nevoie de informatii pe care nu le-ai gasit pe aceasta pagina, te invitam sa ne contactezi, o sa te ajutam cu mare placere.