Cum să te eliberezi de anxietate și atacuri de panică

Învață cum să te simți liberă în lupta cu anxietatea

Citește cele 7 strategii care te vor ajuta în lupta cu anxietatea.

Marketing by

Dă-i un SHARE pe Facebook.

Ce primești concret dacă descarci materialul?

Despre Andreea Sârbu

Sunt trainer și consilier de dezvoltare personală acreditată ANC, absolventă a Facultății de Psihologie și am participat la cursuri de NLP și diverse workshopuri de dezvoltare personală.

Pasiunea mea pentru psihologie a început din clasa a zecea când am studiat această disciplină și am putut simți cât de multe lucruri poți cunoaște despre personalitatea unei persoane.

Ceea ce m-a propulsat cel mai mult în direcția psihologiei a fost dorința de a-i putea ajuta pe alții să treacă mai ușor prin diversele provocări pe care viața ni le oferă și una dintre acestea este de a-i face față anxietății.

Anxietatea te ține prizonieră și nu te lasă să evoluezi

Anxietatea te face să simți că nu mai ai control asupra vieții tale, că nu reușești să te conectezi cu propriul tău corp, cât și cu alte persoane.

Anxietatea te ține prizonieră ca într-o închisoare și nu te lasă să mergi mai departe, să te bucuri de ceea ce ai, să evoluezi pe plan personal și profesional.

Am simțit pe propria persoană cum e să fii captivă în bula fricii, a nesiguranței, a lipsei încrederii în mine și în propriul potențial și din acest motiv am creat acest material care a a ajutat peste 1600 de persoane.

 

Cum să te eliberezi de anxietate și atacuri de panică

Învață cum să te simți liberă în lupta cu anxietatea

Citește cele 7 strategii pentru a scăpa de anxietate.

Dă-i un SHARE pe Facebook.